Villkor

ANVÄNDARVILLKOR

1 RETURPOLICY

Var vänlig och kontakta neatnordic.se innan du returnerar några artiklar.

Produkter kan returneras inom 30 dagar från leverans under förutsättning att produktförpackningen är obruten och att produkten inte är skadat. För att returer ska återbetalas krävs ett kvitto och ett paket-ID från företaget som tillhandahåller leveransservicen. Vi kan inte garantera att produkten kommer fram till oss. Vi kommer endast att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post.

1.2 ICKE RETURNERBARA PRODUKTER

En del varor kan inte returneras om förpackningen brutits. Detta avser munstycken, fjärrkontroller, fästplattor och monteringsskruvar.

1.3 FRAKT

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis samt att produkten returneras till: neatnordic.se, Lidingö, 181 30, Gösvägen 22, Sweden eller till vårt lager beroende på vad det är för produkt. Kontakta oss för att avgöra vilken adress returen ska skickas till. 

Neatnordic står inte för fraktkostnader för returer utan kommer, om frakten inte redan är betald, att dras av från återbetalningen. 

Samtliga produkter som ska returneras eller bytas ska återsändas med en leveransservice som går att spåra och där det finns en fraktförsäkring för att kunna få ersättning. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.

2. ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vår returpolicy gäller i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produktförpackningen får inte heller ha brutits och produkten måste vara i oskadat skick. 

2.1 ÅTERBETALNING

När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post huruvida återbetalning kommer göras eller ej. Om returen godkänns, kommer återbetalning ske inom 30 dagar.

2.2 SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING

Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta därefter din bank då det oftast tar lite tid innan återbetalningen görs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: info@neatnordic.se

 

2.5 BYTEN

Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade innan du som kund erhållit produkten. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till:  info@neatnordic.se.

3. INTEGRITETSPOLICY

3.1 VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du är inne i vår butik får vi också automatiskt information om din dators IP-adress så att vi vet vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.

3.2 MARKNADSFÖRING VIA E-POST

Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

3.3 SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

Om vi ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej.

ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE

Om du ångrar dig och inte vill att vi kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: info@neatnordic.se eller skicka brev till: NeatNordic AB, Lidingö, 181 30, Gösvägen 22, Sweden

3.5 OFFENTLIGGÖRANDE

Vi kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Användarvillkor.

3.6 ONE.COM

Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

3.7 BETALNING

Om du väljer direktbetalning för att slutföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål. Se 3.8.

3.8 TREDJEPARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.

Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än Sverige. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en sådan tredje part, kan din information omfattas av lagar i den jurisdiktion där aktören ifråga har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.

3.9 LÄNKAR

När du klickar på länkar i vår butik, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.

3.10 SÄKERHET

För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation, krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.

3.11 ÅLDERSGRÄNS

När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig i det land eller den stat där du bor eller att du är myndig i det land eller den stat du bor och har gett ditt samtycke till att dina minderåriga barn använder denna webbplats.

4. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.

Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.

Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den.

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dg.